Povestea Catalinei

Catalina a început să lucreze cu mine într-un moment extrem de provocator al vieții ei. Cu un bebeluș de 6 luni, un școlar în online din cauza pandemiei și un job full-time. Mai mult decât atât, suferea de hipotiroidită autoimuna Hashimoto și avea intoleranță la gluten și lactoză. 

Avea o greutate de 103.5kg și două încercări de a slăbi eșuate, deși a colaborat cu specialiști în nutriție. Dezamagită și fără prea multă speranță, se gândea chiar la o intervenție bariatrică din dorința de a slăbi. Totuși, simțind că starea ei fizică și psihică este în pericol, nu a renunțat și astfel, am început să colaborăm. 

În timpul discuției inițiale, am stabilit de comun acord un plan alimentar personalizat, adaptat nevoilor și preferientelor alimentare ale Catalinei. Evident că am ținut cont și de starea ei de sănătate și timpul limitat alocat gătitului. Astfel încât am inclus și tipuri de meniuri takeaway.

Meniurile personalizate au avut incluse constant și dulciuri de 2-3 ori pe săptămână, fără gluten si cu perioade fara lactate și brânzeturi, urmare a stabilirii de catre medicul specialist.

Slabit Sanatos – aspect important în reechilibrare emoționala

În scurt timp, a inceput să slăbească fără un efort considerabil. Fără restricții majore și fără să fie necesar timp extra pentru pregătirea și gătirea meselor dedicate. Chiar au existat și pauze sau excepții de la planul alimentar personalizat. Excepțiile au fost atunci când a simțit nevoia de pauză sau cu ocazia unei vacanțe, sărbători. 

Asadar, procesul de slăbire a fost unul natural, ușor, sănătos. Mereu cu ghidare și suport din partea mea exclusiv online (nu locuiește în București). De exemplu, erau situații când dorea să schimbe anumite tipuri de mâncare. Alte situații: nu a avut timp pentru aprovizionare sau au interventi factori diferiți de rutină zilnica. 

Dupa primele 6 luni avea deja 23 kg în minus, valori ale analizelor de sange normale și hipotiroidita în remisie. În timpul vacanței de vară a luat o pauză, iar per total a reușit să slabeasca de la 103.5kg la 77kg de-a lungul anului 2021. În prezent, am finalizat colaborarea. Catalina lucrează la a da jos ultimele kiligrame pe cont propriu, spre a ajunge la targetul personal de 70 kg.

Mulțumiri Catalinei pentru încredere și perseverență. Mă bucur enorm că am reușit împreună să îmbunătățim nu doar aspectul fizic, ci și starea de sănătate emoțională. 

Solicită acum un Plan Alimentar Personalizat

Abonează-te la newsletter-ul nostru!